Ingyenes Tőzsdei Prezentáció

Ingyenes tőzsdei prezentációnkon megismerheti az utat a sikeres online kereskedés világához!

Jelentkezzen most tőzsdei prezentációnkra!

Vélemények:

„Örülök, hogy megismerkedtem a Sinkron Studio-val, sikerült közelebb hozni hozzám a tőzsde világát, és a tanfolyam után megerősödött bennem, hogy komolyan szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretném majd a tudásomat tovább fejleszteni. Köszönöm!”
Dombai Gabriella
„A képzés nem csak jó hangulatú volt, hanem végre egyértelmű lett számomra, hogy érdemes ezzel foglalkozni és eredményeket tudok majd elérni ezen a területen. Szembesültem vele, hogy mi volt az eddigi sikertelenségem oka és nagy reményekkel indulok újra ezen az úton.”
Zsilinszky Ákos
„Mindegyik képzésen részt vettem, hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a tőzsdetanfolyamra! További sok sikert!”
Mocsai Tamás
„Egyedi, hiánypótló és nagyon értékes tanfolyam! A profi trader képzésen egyedülálló információkat kaptam, az előadó magas szakmai színvonalú ámde érthető és élvezhető előadást tartott. Komolyan foglalkozom azóta a robotszámlák üzemeltetésével, hála nektek sikeresen.”
Pintér László
„Kétségkívül az eddigi legjobb képzés amint résztvettem. A működő robotjaim pénzt termelnek.”
Réder Zsolt

Rólunk

Tőzsdei megoldások

Kovács Zoltán a Sinkron Stúdió ügyvezetője, tulajdonosa és egyben oktatója. Gyakorlott szakértőként aktívan kereskedik elsősorban külföldi értéktőzsdéken és devizapiacokon. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szféra számos területén, tőzsdével több mint egy évtizede foglalkozik. Jelentős szerepe van korszakalkotó tőzsdei stratégiák és tőzsdei robotok megalkotásában.

A Sinkron Studio küldetése, hogy a hétköznapi ember számára is közel hozza és elérhetővé tegye a tőzsdei kereskedést, hozzásegítve ezzel hallgatóinkat pénzügyi terveik megvalósításához. Úttörő szerepet vállalunk a tőzsdei robotok fejlesztésében és egyedülálló tőzsdei stratégiák megalkotásában.

A tőzsdei oktatás területén meghatározó szerepet kívánunk betölteni, cégünket jelenleg is a legszínvonalasabb tőzsdei oktató cégek között tartják számon.

Azt valljuk, hogy a tőzsde világában úgy lehetünk sikeresek ha nem maradunk egyedül a sikerhez vezető úton, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a képzés utáni kapcsolattartásra. Ügyfeleink, hallgatóink sikerének a záloga a megszerzett tudás gyakorlatba való átültetése, fejlesztése a folyamatos konzultációk lehetősége.

KAPCSOLAT

SINKRON BRÓKER KFT.
sinkron@sinkronstudio.hu

Ügyvezető:Kovács Zoltán
 sinkron@sinkronstudio.hu

ÉRTÉKESÍTÉS

SinkronTrader

Telefon: +36 30 463 30 66, +36 20 502 9022

Web: http://www.sinkrontrader.hu/