Ingyenes Tőzsdei Prezentáció

Ingyenes tőzsdei prezentációnkon megismerheti az utat a sikeres online kereskedés világához!

Jelentkezzen most tőzsdei prezentációnkra!

Vélemények:

„Örülök, hogy megismerkedtem a Sinkron Studio-val, sikerült közelebb hozni hozzám a tőzsde világát, és a tanfolyam után megerősödött bennem, hogy komolyan szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretném majd a tudásomat tovább fejleszteni. Köszönöm!”
Dombai Gabriella
„A képzés nem csak jó hangulatú volt, hanem végre egyértelmű lett számomra, hogy érdemes ezzel foglalkozni és eredményeket tudok majd elérni ezen a területen. Szembesültem vele, hogy mi volt az eddigi sikertelenségem oka és nagy reményekkel indulok újra ezen az úton.”
Zsilinszky Ákos
„Laikusként jelentkeztem az alapképzésre és már látom, hogy új kapuk nyíltak meg előttem. Az előadás kitűnő és érthető volt, nagyra értékelem az utólagos konzultációs lehetőségeket és azt a segítséget amit a képzés után kaptam és kapok még a mai napig.”
Tóthné Varga Klára
„Egyedi, hiánypótló és nagyon értékes tanfolyam! A profi trader képzésen egyedülálló információkat kaptam, az előadó magas szakmai színvonalú ámde érthető és élvezhető előadást tartott. Komolyan foglalkozom azóta a robotszámlák üzemeltetésével, hála nektek sikeresen.”
Pintér László
„Kétségkívül az eddigi legjobb képzés amint résztvettem. A működő robotjaim pénzt termelnek.”
Réder Zsolt

Rólunk

Tőzsdei megoldások

Kovács Zoltán a Sinkron Stúdió ügyvezetője, tulajdonosa és egyben oktatója. Gyakorlott szakértőként aktívan kereskedik elsősorban külföldi értéktőzsdéken és devizapiacokon. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szféra számos területén, tőzsdével több mint egy évtizede foglalkozik. Jelentős szerepe van korszakalkotó tőzsdei stratégiák és tőzsdei robotok megalkotásában.

A Sinkron Studio küldetése, hogy a hétköznapi ember számára is közel hozza és elérhetővé tegye a tőzsdei kereskedést, hozzásegítve ezzel hallgatóinkat pénzügyi terveik megvalósításához. Úttörő szerepet vállalunk a tőzsdei robotok fejlesztésében és egyedülálló tőzsdei stratégiák megalkotásában.

A tőzsdei oktatás területén meghatározó szerepet kívánunk betölteni, cégünket jelenleg is a legszínvonalasabb tőzsdei oktató cégek között tartják számon.

Azt valljuk, hogy a tőzsde világában úgy lehetünk sikeresek ha nem maradunk egyedül a sikerhez vezető úton, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a képzés utáni kapcsolattartásra. Ügyfeleink, hallgatóink sikerének a záloga a megszerzett tudás gyakorlatba való átültetése, fejlesztése a folyamatos konzultációk lehetősége.

KAPCSOLAT

SINKRON BRÓKER KFT.
sinkron@sinkronstudio.hu

Ügyvezető:Kovács Zoltán
 sinkron@sinkronstudio.hu

ÉRTÉKESÍTÉS

SinkronTrader

Telefon: +36 30 463 30 66, +36 20 502 9022

Web: http://www.sinkrontrader.hu/