Ingyenes Tőzsdei Prezentáció

Ingyenes tőzsdei prezentációnkon megismerheti az utat a sikeres online kereskedés világához!

Jelentkezzen most tőzsdei prezentációnkra!

Vélemények:

„Örülök, hogy megismerkedtem a Sinkron Studio-val, sikerült közelebb hozni hozzám a tőzsde világát, és a tanfolyam után megerősödött bennem, hogy komolyan szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretném majd a tudásomat tovább fejleszteni. Köszönöm!”
Dombai Gabriella
„A képzés nem csak jó hangulatú volt, hanem végre egyértelmű lett számomra, hogy érdemes ezzel foglalkozni és eredményeket tudok majd elérni ezen a területen. Szembesültem vele, hogy mi volt az eddigi sikertelenségem oka és nagy reményekkel indulok újra ezen az úton.”
Zsilinszky Ákos
„Mindegyik képzésen részt vettem, hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a tőzsdetanfolyamra! További sok sikert!”
Mocsai Tamás
„Egyedi, hiánypótló és nagyon értékes tanfolyam! A profi trader képzésen egyedülálló információkat kaptam, az előadó magas szakmai színvonalú ámde érthető és élvezhető előadást tartott. Komolyan foglalkozom azóta a robotszámlák üzemeltetésével, hála nektek sikeresen.”
Pintér László
„Kétségkívül az eddigi legjobb képzés amint résztvettem. A működő robotjaim pénzt termelnek.”
Réder Zsolt

Tőzsdei robotok

Tőzsdei megoldások

Kiknek ajánljuk?

  • Aki ki szeretné használni a 24 órás piaci nyitva tartást.
  • Aki szabadulni szeretne a kereskedések mentális terhe alól.
  • Aki időhiánnyal küzd, de profitot szeretne.

Egyszóval aki a tőzsdét életminőség javításra szeretné használni.

A piac szinte sosem pihen... és Ön?

Az automata kereskedés azok számára lehet érdekes, akik szeretnék kihasználni például a nemzetközi devizapiac - vagyis a FOREX - állandó nyitvatartását. A hétvégék kivételével szinte az év összes napján lehetősége van kereskedni. Kézi kereskedéssel semmiképp nem használható ki ez az idősík - kíváncsi arra, hogy az automatizmusokkal hogyan válik ez lehetségessé?

Képzéseinken a tudás mellett kereskedő automatáinkat is megkapja.

Íme két fejlesztésünk:

A Baal nevű robotunk egy olyan automatakereskedő rendszer, amely a káosz elméletet alkalmazva stabilan képes folyamatosan hozamot termelni az Ön számláján.

A devizapiacon gyakran fordulnak elő olyan kitörések, melyek a hagyományos trendkereskedés sikertelenségét okozzák. Ezen előfordulások matematikai valószínűségét kihasználva termel profitot automatánk.

Baal kereskedőrobot
Spider kereskedőrobot

Egyéni stratégiák megvalósítása - robotprogramozás

Amennyiben Önnek olyan egyedi elképzelése van, amelyet szívesen automatizálna, ajánljuk robotprogramozással foglalkozó kollegánk weboldalát - itt bővebb információt és személyre szabott árajánlatot kaphat azzal kapcsolatban, hogy miként válhat elmélete működő MetaTrader robottá vagy indikátorrá.

Radulovic Attila - radu@radu.hu

http://www.radu.hu/